Diensten

De modernste en meest praktische telefooncentrale binnen Nederland


CS Telecom heeft Nederlands modernste en veiligste cloud communicatieplatform. Het platform biedt alle functionaliteiten die van een moderne telefooncentrale verwacht mag worden. Vanwege de extreem vriendelijke gebruikersinterface is de centrale heel eenvoudig te beheren en heeft het 3 gebruikersniveau’s. Daarnaast integreert het platform door de moderne API, eenvoudig met andere online oplossingen en heeft het een speciaal ontworpen anti fraude- en hackdetectiesysteem. Het platform is uiterst veilig, biedt alle moderne functionaliteiten én wordt nog dagelijks verder ontwikkeld.

CS Hosted Voice


De modernste Hosted Voice centrale; uiterst krachtig, boordevol functionaliteiten en bovenal, bijzonder eenvoudig te bedienen. De telefooncentrale kunnen we volledig in eigen huisstyle met logo’s en foto's opleveren. Het is mogelijk om online zelf nieuwe gebruikers toe te voegen, telefoonnummers aan te vragen, belplannen aan te passen of andere functionaliteiten toe te voegen.

CS Mobiel


Wat betreft de zakelijke mobiele telefonie hebben wij overeenkomsten met de meest vooraanstaande providers binnen Nederland. Onze afspraken met deze providers vertalen wij richting onze klanten om samen voordeel te behalen.

Tevens kunnen wij vast-mobiel-integraties faciliteren via verschillende wegen. De wensen en eisen van de klant wijzen naar de best passende oplossing.

Voor serviceopties als factuuranalyse, simwissels, reparaties kunt u tevens terecht bij CS Telecom.

CS Zakelijk Internet


Voor elk bedrijf een geschikte verbinding. Van ethernet over koper tot zakelijk glasvezel; bij ons kunt u voor elke netwerkverbinding terecht.
Met ons uitgebreide dienstenaanbod bent u verzekerd van een op maat gemaakt pakket, op basis van uw specifieke wensen.
Wij leveren verbindingen als Internet Service Provider en tevens via partijen als KPN, Zeelandnet, Telfort, Xs4all, Ziggo Zakelijk.